Poetul Adrian Paunescu a fost omagiat pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu", inainte de inceperea derbiului Rapid - Steaua, din etapa a XIV-a a Ligii I.

Cu cateva minute inainte de inceperea partidei, cei 13.000 de spectatori prezenti in tribune au cantat imnul echipei Rapid, in memoria lui Paunescu, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, pe tabela a fost prezentata o fotografie a poetului decedat, insotita de o poezie a acestuia despre Rapid si de mesajul "La adio 1943 - 2010".

Adio Adrian Paunescu!

  • Inainte de inceperea meciului, s-a tinut un minut de reculegere, timp in care fanii rapidisti au afisat un banner cu mesajul: "Acum spre alta lume, cand portile ti se deschid, ramane pe vecie un imn pentru Rapid".

Poetul Adrian Paunescu a incetat din viata vineri dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost internat din 26 octombrie, cu probleme cardiace, renale si hepatice.

Lumea sportului deplange moartea lui Adrian Paunescu

Adrian Paunescu a compus imnul echipei de fotbal Rapid Bucuresti "Suntem peste tot acasa".

  • Liga I: Rapid - Steaua 0-0

Rapid Bucuresti si Steaua Bucuresti au terminat nedecis, 0-0, luni seara, in Giulesti, in ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii I Bergenbier la fotbal, informeaza AGERPRES.

Steaua, a carei galerie nu a fost prezenta in Giulesti, a ratat cele mai mari sanse de gol, doua bare, prin Tanase (55) si Surdu (66).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.