Scandal in fotbalul romanesc in urma partidei de aseara intre Rapid si Pandurii, pentru Liga I. Pandurii "au avut parte" de un gol anulat si un penalty neacordat.

Un gol anulat si un penalty neacordat pentru Pandurii

In minutul 89 al partidei Rapid - Pandurii, Vranjkovici a reusit sa marcheze un gol, reusita anulata insa de arbitrul Mugurel Draganescu, dupa semnalizarea tusierului de pe atacul gorjenilor. Reluarile TV au demonstrat insa ca decizia a fost eronata. In plus, gorjenii au mai avut si un penalty neacordat, scrie Sport.ro.
Problemele de arbitraj i-au infuriat la culme pe oficialii gorjeni. Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii, a declarat ca dupa o asemenea prestatie arbitrii nu ar trebui sa-si primeasca baremul.
Rapid - Pandurii s-a terminat la eglitate, 1-1, insa giulestenii sunt acuzati ca umbla la butoane in Liga I.
"Daca eram in locul lui Condescu, intram pe teren si il bateam pe arbitru! 20.000 euro costa un gol anulat in Romania!", a declarat Gigi Becali cu privire la acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.