Potrivit "Evening Standard", dupa ce John Terry a semnat un nou contract pe cinci ani cu Chelsea, antrenorul Mourinho (foto), care a incheiat in vara un angajament pe patru ani cu londonezii, a declarat ca spera sa ramana "o epoca" la gruparea engleza."imi place foarte mult fotbalul englez, imi plac jucatorii si oamenii care ma inconjoara la club, astfel ca mi-as dori sa raman la Chelsea multi ani de aici inainte", a spus Mourinho.

Pe de alta parte, antrenorul portughez le-a cerut suporterilor "The Blues", sa fie mai zgomotosi atunci cand isi incurajeaza favoritii. "Nu e suficient sa vrei sa fii campion. Pentru a fi bun, trebuie sa fiu mai bun decat sunt, jucatorii trebuie sa alerge mai mult, medicii trebuie sa-si faca datoria cat mai bine, iar suporterii trebuie sa fie mai buni. Asta e ceea ce imi doresc, toti trebuie sa ofere mai mult. Nu e o critica. Daca fanii ne cer sa le oferim mai mult, atunci si eu le cer mai mult. Vrem mai mult, va rugam sa ne dati mai mult", a spus Mourinho, care a facut aluzie la atmosfera de pe Stamford Bridge la meciul cu Everton, scor 1-0.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.