Patronul Gigi Becali este decis sa paraseasca orice functie oficiala in cadrul clubului Steaua. Asa cum a anuntat in urma cu cateva luni, Becali doreste sa ramana exclusiv finantator fara sa mai aiba drept de semnatura. Astfel, actualul director executiv, Valeriu Argaseala, a anuntat in cadrul emisiunii "Recursul Etapei" ca va ocupa functia de presedinte, dupa retragerea latifundiarului din Pipera.

Vantul schimbarii il atinge si pe actualul presedinte executiv, Mihai Stoica, cel care, la propria cerere, va fi numit manager general si, astfel, se va ocupa doar de latura sportiva. In noua organigrama, directorul economic al clubului din Ghencea, Iulian Gheorghisor, va ocupa functia de presedinte executiv al Consiliului de Administratie.

Nepotii lui Gigi Becali din C.A., despre care patronul declara ca vor conduce in locul sau, vor avea doar statutul de actionari. Valeriu Argaseala este in momentul de fata singura persoana din conducerea ros-albastrilor care poate reprezenta Steaua in contactele cu forurile fotbalistice din tara, intrucat Gigi Becali si Mihai Stoica sunt suspendati in urma deciziilor luate de Comisia de Disciplina.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.