Besiktas vrea sa-l vinda pe internationalul roman la echipa lui Mircea Lucescu, dupa ce in vara oficialii "vulturilor" au refuzat oferta venita dinspre clubul patronat de Rinat Ahmetov. In vara s-a vorbit mult de o posibila trecere a internationalului roman Daniel Pancu de la Besiktas la Sahtior Donetk. Numirea lui Mircea Lucescu ca antrenor al echipei ucrainene alimenta speculatia privind sosirea cu arme si bagaje a lui Pancone la vicecampioana Ucrainei. Insa, avind promisiuni (neonorate) privind un posibil transfer in Anglia (Chelsea) sau Spania (Valencia), Pancu a declinat oferta si pina la urma a ramas la Besiktas. A declarat ca se simte foarte bine la Istanbul si ca doreste sa faca performanta cu noul antrenor, spaniolul Vicente Del Bosque, cel putin la fel cum a reusit sub bagheta lui Lucescu.

Baskanii nu-l mai vor pe Pancone

Cum drumul de la vorbe la fapte e lung, dar si din pricina unor probleme medicale care l-au deranjat tot timpul, Pancu a avut doar aparitii sporadice si fara efect. Daniel spune ca ghinionul s-a tinut scai de capul lui, ultimul meci, cel de la Konya, punind capac la toate prin ruptura de ligamente la glezna dreapta, care il va tine departe de gazon o luna. Toti acesti factori au determinat conducerea lui Besiktas sa se gindeasca serios la varianta transferului din iarna. "Dupa parerea mea, Pancu trebuie vindut. Exista inca oferta de la Sahtior si trebuie transferat repede. Poate din cauza accidentarilor, Pancu nu mai este cel din trecut. Se stie ca Lucescu l-a chemat inainte de inceperea sezonului. Ar fi bine sa acceptam de aceasta data", a declarat unul dintre oficialii turci, Bulent Deris. Cuvintul decisiv il va avea insa antrenorul Del Bosque. Daca el va accepta sa renunte la roman, atunci Pancu va fi subiectul negocierilor chiar in aceasta iarna.

"L-am vrut in vara, dar pentru ca a fost prost sfatuit, nu a fost de acord. Acum nu zic nici da, nici nu. Nu vreau sa se spuna ca aduc toti romanii la Donetk. Vom vedea ce vom face daca intr-adevar Besiktas ne va cauta" (Mircea Lucescu, antrenor Sahtior)


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.