10.000 de lire sterline primului jucator care va marca un gol in poarta formatiei londoneze, in campionatul Angliei.

Cotidianul "The Sun" a lansat, ieri, o campanie de incurajare a adversarelor echipei Chelsea, oferind 10.000 de lire sterline primului jucator care va marca un gol in poarta formatiei londoneze, in campionatul Angliei.

Jurnalul britanic s-a asociat, pentru aceasta initiativa, cu firma de pariuri Betfair si scrie ca jucatorul care va obtine recompensa de 10.000 de lire sterline trebuie sa doneze aceasta suma unei fundatii. "Nici un jucator nu a reusit sa inscrie impotriva echipei lui Jose Mourinho din luna mai - aceasta inseamna 713 minute de actiune sau 136 de zile. Insa vedetele de la Chelsea nu trebuie sa aiba sperante in privinta obtinerii recompensei - autogolurile nu se pun", noteaza "The Sun". Daca nimeni nu reuseste sa inscrie, dupa fiecare etapa, premiul va fi marit cu cate 2.000 de lire sterline.

Daca Chelsea va reusi sa nu primeasca nici un gol pana la finalul sezonului, recompensa va ajunge la suma de 72.000 de lire sterline. Premiership a ajuns unul dintre cele mai plictisitoare campionate, pana acum marcandu-se cu 39 de goluri mai putin decat anul trecut. Pana acum, in Anglia s-au inscris mai putine goluri decat in Italia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.