"Centralul" derby-ului spune ca "toate cele 4 goluri s-au inscris regulamentar, Baltoi nu l-a faultat pe Goian in minutul 87, pentru ca a sarit sa loveasca mingea cu capul inaintea stelistului". "Nu e important sa fiu eu multumit, ci aceia care ma judeca", a spus Tudor, care a explicat apoi deciziile luate la cele mai controversate faze. Cea mai importanta, golul de 2-2. A fost sau nu faultat Goian de catre Baltoi? Foarte multi cititori ai Gazetei au intrebat acest lucru dupa ce au vazut fotografia aparuta in editia de ieri (foto), unde se vedea ca Baltoi are cotul pe gitul adversarului

Acuzat de ambele echipe la finalul meciului, Alexandru Tudor a fost felicitat de observatorul partidei, Ioan Igna. "Nu e important sa fiu eu multumit, ci aceia care ma judeca", a spus Tudor, care a explicat apoi deciziile luate la cele mai controversate faze.

Cea mai importanta, golul de 2-2. A fost sau nu faultat Goian de catre Baltoi? Foarte multi cititori ai Gazetei au intrebat acest lucru dupa ce au vazut fotografia aparuta in editia de ieri, unde se vedea ca Baltoi are cotul pe gitul adversarului. "Duel aerian perfect regulamentar, Baltoi sare inaintea stelistului si nu pune mina pe adversar", a spus ieri Tudor.

Un alt moment discutabil: intrarea de galben a lui Nicolita asupra lui Margaritescu din minutul 24, stelistul mai avind la activ un avertisment luat cu 6 minute mai devreme. "Am lasat avantaj pentru Dinamo, care a ajuns la poarta adversa si a sutat la poarta. Nici vorba de cartonas", a spus Tudor. Apoi, Dinamo a solicitat penalty la Baltoi, spre finalul meciului. Tudor: "Atacantul a cazut natural. A trecut de portar, s-a impiedicat, a calcat strimb si s-a prabusit. Nici 11 metri, nici simulare".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.