Sportul Studentesc a pierdut prima partida din aceasta editie de campionat, fiind invinsa cu 1-0, chiar in Regie, de FC National. "Studentii" lui Dan Petrescu au ramas restantieri in fata unei echipe care si-a pierdut miercuri antrenorul si mai era inca marcata psihic de naucitorul 0-4, incasat din partea lui CFR Cluj, saptamana trecuta.

Cu principalii jucatori Tibi Balan si Ionut Mazilu neobisnuit de apatici, Sportul a primit pumnul decisiv in minutul 41, cand Zeno Bundea a avut o executie de efect din afara careului. La finalul partidei, tehnicianul Dan Petrescu a declarat ca atat el, cat si conducerea clubului poarta responsabilitatea pentru esec. "Vina acestei infrangeri imi apartine mie si conducerii clubului, pentru ca nu am reusit in aceasta saptamana sa-i conving sa ma lase sa ma antrenez pe terenul mare, ceea ce este un lucru incredibil. N-as vrea sa spun public de ce nu ne-au lasat. Iarba a fost foarte mare, ceea ce nu ne-am dorit, chiar daca este o scuza banala", a declarat Petrescu, cel care a considerat ca o remiza ar fi fost un rezultat mai just.

Desi au fost lasati balta de fostul antrenor Roberto Landi, "bancarii" ii mai poarta inca recunostinta italianului. Antrenorul interimar al Nationalului, Catalin Necula, a declarat ca victoria din Regie se datoreaza in principal lui Landi. "Am fi ipocriti sa spunem ca am facut minuni. Este in special victoria lui Landi, pentru ca a pregatit echipa mai bine de opt luni. Vreau sa-i felicit pe jucatori pentru atitudinea pe care au avut-o fata de joc. Victoria de astazi ne da alt moral dupa meciul de acasa cu CFR", a precizat Necula.

Conducerea "bancarilor" inca nu stie cine va ocupa banca tehnica a echipei dupa plecarea lui Landi. Deocamdata nici noi nu stim cine va veni antrenor. Vom analiza lucrurile saptamana viitoare, cand vom avea o sedinta si speram sa decidem atunci", a explicat presedintele Consiliul de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.