Apele tulburi care au trecut in aceasta saptamana prin Stefan cel Mare au fost limpezite aseara. Intrunit la margine de Bucuresti, la Restaurantul "Doi Cocosi", Consiliul de Administratie al lui Dinamo a stabilit ca numirea lui Cornel Dinu in functia de director tehnic nu se impune. "A ramas administrator delegat, pentru ca functia de director tehnic nu i-ar mai fi permis sa fie si membru in Consiliul de Administratie", a motivat decizia presedintele executiv, Ioan Becali.

TRIUMF

Marele castigator al sedintei de aseara a fost presedintele CA, Nicolae Badea, cel care s-a opus numirii lui Cornel Dinu in functia de director tehnic. "Ioan Andone este singurul om din club care are responsabilitati specifice postului de antrenor si trebuie sa pregateasca echipa pentru indeplinirea obiectivelor. Daca va considera ca are nevoie de sfaturile lui Cornel Dinu, noi nu avem nimic impotriva, a lamurit situatia Nicolae Badea.

BECALI: "ECHIPA NU JOACA"

"La Dinamo nu sunt probleme. Dinamo are un antrenor, iar singura nemultumire este legata doar de faptul ca echipa nu joaca, deocamdata, ceea ce se vede in Europa. Prin rezultate pozitive se poate rezolva si aceasta nemultumire", a spus ieri Ioan Becali, vizibil iritat ca nu a putut sa-l instaleze pe Dinu ca director tehnic, trimitand insa sageti spre jocul echipei si implicit, spre antrenorul Ioan Andone.

CREDIT

"Atributiunile lui Ioan Andone raman aceleasi ca pana acum. Daca vrea, poate sa il consulte pe Cornel Dinu"
Gigi Netoiu, membru CA al FC Dinamo

COMIC

"Eram in suferinta si am vrut sa il ajutam pe Andone. Eu am facut 3 fete, ca sa imi faca frectie cand sunt bolnav"
Ioan Becali, presedinte FC Dinamo


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.