Suporterii echipei Besiktas care au asistat la meciul cu FC Parma, in urma caruia formatia din Istanbul a fost eliminata din Cupa UEFA, i-au cerut tehnicianului Vicente del Bosque sa demisioneze. Grupul de suporteri a iesit in fata autocarului echipei la care evolueaza si Daniel Pancu si au scandat: "Ne-ati facut de rusine in fata Europei!". Fanii, care au cerut apoi demisia lui Del Bosque, au lasat autocarul sa treaca in urma interventiei politiei italiene.

Imediat dupa meci, Del Bosque a declarat ca nu intentioneaza sa renunte la functia sa. "Nu demisionez. Ne vom concentra acum pentru obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem in Turcia", a precizat antrenorul spaniol. Besiktas a fost invinsa in ultimul meci din grupa cu 3-2 de Parma. Turcii au marcat prin Okan Buruk si Tumer, ratand numeroase ocazii pe final, in timp ce italienii au marcat prin Gilardino, Cardone si Degano.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.