Daca inaintea debutului de sezon Gigi Becali anunta ca "nu e nevoie de transferuri spectaculoase din moment ce sintem campionii Romaniei si am ajuns pina in primavara europeana", patronul din Ghencea si-a schimbat tonul declaratiilor si pozitia referitoare la achizitii dupa eliminarea din Liga Campionilor. Gigi Becali a spus ca in pauza de iarna e dispus sa cheltuiasca multi bani pentru a aduce in Ghencea 3-4 jucatori de valoare. Tibi Balan (stinga) si Prepelita ar putea imbraca din iarna tricoul ros-albastru al Stelei

Neaga, Ciocoiu, Dorinel Munteanu, Martin Tudor. Acestia sint jucatorii pe care Steaua i-a pierdut fata de returul campionatului trecut. In locul lor au venit Victoras Iacob, Cornel Cernea si necunoscutul Andrei Enescu.

Daca inaintea debutului de sezon Gigi Becali anunta ca "nu e nevoie de transferuri spectaculoase din moment ce sintem campionii Romaniei si am ajuns pina in primavara europeana", patronul din Ghencea si-a schimbat tonul declaratiilor si pozitia referitoare la achizitii dupa eliminarea din Liga Campionilor.
"Am pierdut sansa de a intra in grupe, dar nu dezarmez. M-am intors invins de la Trondheim, imi ling ranile si o voi lua de la capat. In iarna o sa mai cumpar citiva jucatori de mare valoare, care probabil ca ma vor costa in jur de doua milioane de dolari, dar asta este situatia, voi fi nevoit sa cheltuiesc ca sa intaresc echipa", a declarat Gigi Becali.

Pascovici e primul pe lista

Primul jucator vizat de Steaua este constanteanul Cosmin Pascovici. Aceasta varianta a devenit prioritara pentru cei din Ghencea, care cauta cu disperare un fundas stinga, mai ales dupa problemele avute in acea zona a terenului la partida retur cu Rosenborg, cind Nesu si Petre Marin au evoluat foarte slab. De asemenea, Tibi Balan de la Sportul si pitesteanul Prepelita au sanse mari de a imbraca tricoul ros-albastru din returul campionatului.

Care sint tintele Stelei / Cit costa

Cosmin Pascovici (Farul), 27 de ani / 500.000 $
Andrei Prepelita (FC Arges), 19 de ani / 700.000 $
Tibi Balan (Sportul), 24 de ani / 400.000 $

1,75 milioane de dolari a cheltuit Gigi Becali in vara lui 2004 pentru transferuri de jucatori. Atunci au fost adusi la Steaua 5 jucatori:

A. Cristea (FCM Bacau) 1.200.000 $
P. Marin (FC National) 50.000 $
Lovin (FCM Bacau) 200.000 $
E. Baciu (FCM Bacau) 300.000 $
Ciocoiu (FCM Bacau) gratis

0 dolari a cheltuit Gigi Becali inaintea acestui sezon pentru achizitionarea de fotbalisti

Victoras Iacob (Otelul) gratis
Andrei Enescu (Building Vinju Mare) gratis
Cornel Cernea (Otelul) gratis


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.