Agentiile de presa italiene dau ca aproape sigura trecerea lui Adrian Mutu la AS Roma, Juventus urmand sa-l transfere de la gruparea capitolina pe Antonio Cassano. Roma este obligata, practic, sa renunte la Cassano acum, in conditiile in care atacantul a refuzat prelungirea contractului care ii expira in vara viitoare (cand se poate transfera fara suma de transfer, ca jucator liber de contract). Luciano Spaletti, antrenorul romanilor, s-a declarat de acord cu plecarea lui Cassano si vrea doi jucatori de la Juventus, pe Giorgio Chiellini si pe Adrian Mutu sau Fabrizio Miccoli.

"Sports.it" scrie ca, cel mai probabil, Mutu va ajunge la Roma, mai ales ca Miccoli are o oferta foarte buna din Anglia, de la Portsmouth, pe care este gata sa o accepte. "Calciomercato" noteaza, de asemenea, ca Mutu are sanse mari de a juca pentru AS Roma, chiar daca ar dori sa ramana la Juventus. Cum la AS Roma ar avea sanse mai mari de a juca titular, intr-o "tripleta" ofensiva cu Totti si Montella, este de asteptat ca Mutu, care la Juventus ii are drept contracandidati pentru un loc in echipa pe Del Piero, Ibrahimovic, Zalayeta, Nedved, Miccoli si Trezeguet, sa accepte transferul la gruparea de pe "Olimpico".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.