In editia "Gardianului" din 10 august a aparut un material cu titlul "Andone si Lucescu isi risca scaunele daca nu trec de Omonia si Vardar". Iata ca, dupa mai putin de doua saptamani, faptele tind sa ne dea dreptate. Culmea este ca ambele echipe, si Dinamo, si Rapid, au sanse reale de calificare pe tabloul principal al Cupei UEFA, dar lucrurile s-au precipitat din cauza evolutiilor din campionat.

Razvan isi pregateste demisia

Infrangerea din fata Nationalului i-a dat apa la moara lui George Copos, care a incercat sa-i impuste pe Lucescu Junior si "Vama", imediat dupa egalul cu FC Arges. Fortat de suporteri si de Mircea Lucescu, patronul Rapidului a inghitit in sec si a amanat decizia de a-i indeparta pe cei doi. Acum, insa, dupa 0-1 in fata Nationalului, este evident pentru toata lumea ca George Copos ii va da afara pe cei doi, chiar daca echipa va avea sanse sa ajunga in grupele Cupei UEFA. Mai mult, vicepremierul lupta si in plan psihologic, evitand sa se mai prezinte la meciurile echipei, tocmai pentru a crea premisele unei indiferente care sa duca la demisiile "vinovatilor". Razvan se pare ca s-a gandit la acest lucru, dar ezita din cauza faptului ca s-ar face de ras in fata jucatorilor care l-au sustinut, renuntand chiar si la bani!

Nici fanii nu-l mai suporta pe Andone

Infrangerea din meciul cu Farul a stricat totalmente atmosfera in Sos. Stefan cel Mare. Chiar daca, la sfarsitul meciului, galeria dinamovista l-a aplaudat pe tehnicianul Ioan Andone, ieri, pe site-ul suporterilor, atmosfera a fost alta. Un dinamovist, al carui nickname este "ratzushka", spune: "Eu cred ca Andone trebuie sa plece! Atat timp cat fotbalistii nu stiu sau nu pot sa alerge un meci intreg, vinovat e antrenorul! Nu mai avem rabdare sa piarda Andone 8-9-10 meciuri la rand. De ce sa ne chinuim reciproc!!??".

"Ian Rush" este de parere ca daruirea lui Andone pentru Dinamo nu conteaza daca este un antrenor slab. "De ce nu l-a citit pe Bratu ca-i prost si ca are o singura calitate: sa fuga? Cu ce ne incalzeste faptul ca Andone e 'caine>> adevarat, daca-i prost antrenor? Andone ar face tare bine sa plece imediat, ca altfel ratam si sezonul asta!". "Alexyo" crede ca Andone a comis cateva erori tactice, dublate de schimbari neinspirate. "Grave greseli de tactica a facut Andone. Cand joci cu Tamas la inchidere, destabilizezi flancul stang prin schimbarea lui Vladut Munteanu. Insista cu Bratu, fara sa-i acorde vreo sansa lui Chihaia sau macar lui Ilie Iordache". Un alt suporter, "Pungash", sustine ca "Falcosul" este vinovat pentru antrenamentele foarte dure, unde s-au accidentat Plesan, Cl. Niculescu si Margaritescu. "Cred ca Andone e vinovatul principal. De ce oare nu rezista jucatorii un meci intreg, de ce jucatorii cad fizic dupa 30-40 minute? Fiindca Andone face antrenamente prea tari, unde s-au accidentat Plesan, Niculescu si, mai nou, Margaritescu", spune suporterul dinamovist, adaugand: "Du-te Andone cu vaca! Ai turnat plumb in picioarele jucatorilor... Sa vina Cartu mai bine!".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.