Fostul international brazilian Romario Souza Faria a afirmat ca este "infidel suta la suta", precizand ca primea femei in vizita la bazele de antrenament ale echipei nationale, inclusiv inaintea meciurilor din Cupa Mondiala. "Sunt infidel suta la suta", a declarat Romario, care are 39 de ani si si-a incheiat cariera internationala in luna aprilie.

In prezent, brazilianul activeaza la clubul Vasco da Gama. Romario a explicat, pentru suplimentul "Tudo de Bom" al cotidianului O Dia, ca in timpul Cupei Mondiale din 1994 din Statele Unite a primit mai multe femei la centrul de antrenament. Romario a precizat ca femeile respective nu intrau in camera sa. "Ma intalneam cu ele in alta parte, uneori in parcare, intotdeauna pe ascuns". Fostul international a mentionat ca Isabella Bittencourt, in varsta de 26 de ani, este femeia vietii sale si a adaugat: "Insa ea stie cum sunt". "Nu i-am promis niciodata ca ii voi fi fidel, de cand am cunoscut-o". Jucatorul formatiei Vasco da Gama, tata a sase copii nascuti din mai multe casatorii, a recunoscut ca infidelitatea sa i-a creat probleme: "certuri, mereu certuri", si a reprezentat cauza despartirilor sale. Romario sustine ca s-a schimbat putin. "Nu mai am nevoie atat de mult de femei ca inainte, sunt o persoana care se simte bine acasa", adauga fotbalistul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.