Capitanul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a parasit stadionul, dupa infrangerea in fata Spaniei, "cu o falca in cer si una-n pamant".

Mai mult, Ronaldo a scuipat spre un cameraman care il urmarea la iesirea de pe stadion, gest vazut de milioane de spectatori si criticat de presa internationala.

David Villa trimite Spania in sferturi

Aceasta nu este prima data cand portughezul, in varsta de 25 de ani, este in mijlocul unei controverse. La editia precedenta a Campionatului Mondial, Ronaldo a facut cu ochiul intr-un mod cinic unuia dintre coechipierii sai, dupa ce arbitrul i-a aratat cartonasul rosu lui Wayne Rooney, aminteste uk.eurosport.yahoo.com.

Ronaldo, cel mai scump jucator din istoria fotbalului, paraseste Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud cu capul plecat, avand o evolutie slaba pe tot parcursul turneului: un singur gol in meciul impotriva Coreei de Nord castigat de lusitani cu 7-0.

Afla ultimele noutati de la Campionatul Mondial din Dosarele 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.