Dupa doau infrangeri si o victorie in Austria, Giovani Becali nu vede in roz viitorul nationalei sub comanda lui Razvan Lucescu. "Te bat Ucraina si Macedonia, iar noi invingem Honduras, o nationala care n-a batut decat Salvador si Trinidad Tobago. Avem o echipa cu jucatori de nivel mediu, doar cativa fac fata la cel mai inalt nivel", a declarat acesta pentru Libertatea.

Astfel, fostul impresar este de parere ca nationala are nevoie de un antrenor cu renume in Europa, un selectioner respectat. "Sa-l aduca federatia pe taica-su lui Razvan, pe Mircea Lucescu. El are nume, brand, stie meserie si e respectat in lume. Daca Mircea Lucescu nu vrea sa-si inlocuiasca baiatul, sa vina Hagi sau Dan Petrescu. Ei au personalitate", a adaugat Giovanni Becalli.

La adresa actualului selectioner, Becali a comentat: "Cine e Razvan Lucescu la urma urmei? La fiecare meci important il confunda toata lumea cu taica-su... ce brand are Razvan? Am innebunit de tot de l-am pus pe el selectioner"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.