Desi nascut fara maini si picioare, tanarul Nick Vujicic se bucura de sport, de miscare...de viata.

"M-am nascut diferit", isi incepe marturisirea Nick Vujicic, in cel mai socant si emotionant spot publicitar pentru Mondialul din Africa de Sud. La varsta de opt ani, acesta i-a spus mamei sale ca vrea sa se sinucida, urmand ca la zece ani chiar sa incerce acest lucru.

De-a lungul timpului insa, Nick a realizat faptul ca daca ar fi renuntat la lupta, ar fi pierdut atatea lucruri frumoase si interesanta pe care le ofera viata. Printre acestea si sportul, lucru ce parea imposibil, dar care l-a ajutat sa gaseasca un sens in viata. Nick a inceput astfel sa practice fotbal, golf, inot si alte sporturi.

"Esecul inseamna sa incetezi sa incerci", transmite Nick Vujicic cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din acest an. Tanarull incurajeaza fanii fotbalului sa se bucure de acesta sarbatoare, chiar daca echipa lor favorita va pierde

"In fotbal, ca si in viata, ai parte si de esecuri, dar asta nu inseamna ca esti un pierzator. Daca nu incercam, nu vom castiga nimic, asa ca nu trebuie sa disperam in fata esecurilor pe care nu le anticipam...nu esecul este important, ci felul in care ii faci fata", incheie Nick Vujicic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.