Dezamagit de al doilea esec in doar cateva zile, selectionerul Lucescu Jr. recunoaste ca e intr-un impas.

Lucescu Jr va ramane in istorie cu faptul ca in mandatul sau Romania a inregistrat primele infrangeri, chiar daca e vorba de partide amicale, in fata Ucrainei (2-3 )si Macedoniei (0-1).

"Oricine era in locul meu patea la fel. Ca si pe vremea lui Victor Piturca. Doua-trei luni de entuziasm, apoi, in ideea unor interese de tot felul, se ajunge la asta. E in firea noastra sa scuipam si sa dam cu noroi. Si dupa Belgrad am fost desfiintat, au fost atacuri marsave. Sigur, acum am fost atacat ca am acuzat arbitrajul si aici recunosc ca am gresit", a declarat Lucescu jr., adaugand ca "Pentru moment asta e realitatea, nu mai speriem pe nimeni. Orice as face nu ne iese", a mai spus Lucescu Jr, potrivit realitatea.net.

  • Razboi total

Selectionerul Razvan Lucescu este atacat din toate partile, dupa ce a afirmat ca suntem in lumea a treia a fotbalului.

„Daca el crede ca suntem din lumea a treia fotbalistica, atunci nu are ce cauta la echipa nationala. Ce sa invete jucatorii de la el? Nu stiu cum de jucatorii aia nu pleaca din vestiar! La nationala trebuie sa ramana doar daca el crede in calificare. Daca nu crede, atunci sa plece”, a spus Borcea, alaturandu-se fratilor Becali, „dusmanii de moarte” ai lui Lucescu junior, dupa ce antrenorul a renuntat la Adrian Mutu, scrie evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.