Fostul antrenor al lui Inter a fost prezentat astazi la noua sa echipa, Real Madrid.

Primele cuvinte ale lui Mourinho la Real au fost: "Buna ziua! In primul rand vreau sa spun ca nu vorbesc foarte bine spaniola. Lunile petrecute in Italia m-au facut sa uit putina spaniola pe care o cunosteam. Peste o luna altfel vom sta de vorba", s-a scuzat Mourinho.

"Nu stiu daca m-am nascut sa fiu antrenorul Realului, insa cu siguranta m-am nascut sa fiu antrenor de fotbal. Imi plac provocarile mari. Atractia mea fata de Madrid este o atractie fata de istoria clubului, fata de frustrarile lor din ultimii ani, dar si fata de dorinta lor de victorie. Pentru orice jucator si antrenor ar fi un gol in cariera sa nu treci pe la Real. Sunt mandru sa antrenez aici. Dar ce mai frumos nu este sa joci, sau sa antrenezi la Real Madrid. Cel mai frumos, frumos, frumos este sa CASTIGI cu Real Madrid! Asta este motivatia mea",
a mai spus Mourinho la prezentarea sa pe Santiago Bernabeu, informeaza sport.ro.

Tehnicianul portughez a mai spus ca “4 ani de contract sunt suficienti pentru a crea o echipa cu identitate. Nu ma gindesc la faptul ca as putea fi demis vreodata, asta m-ar impiedica sa lucrez bine. Vin cu multa speranta si cu dorinta sa iau cit mai multe trofee. Trebuie schimbate unele lucruri pentru a fi in acord cu ceea ce gindesc eu despre fotbal. Clubul e cel mai important, nu jucatorii", a spus Mourinho intr-o conferinta de presa, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.