Marius Niculae, Ousmane N'Doye si Adrian Cristea, alaturi de managerul sportiv Florin Prunea, au dezmintit intr-o conferinta de presa toate neadevarurile aparute in ultimele zile despre vestiarul dinamovistilor

Dupa ce s-au scris si s-au spus multe neadevaruri despre vestiarul lui Dinamo dupa meciul cu Ceahlaul, incheiat 1-1, sambata trecuta, in Stefan cel Mare, FC Dinamo Bucuresti a organizat o conferinta de presa, intre cele doua antrenamente de astazi, pentru a clarifica tot ce s-a scris in ultimele zile.

"Ne doare ca se spune despre noi ca ne-am fi certat in vestiar dupa meciul cu Ceahlaul. Nu a existat nici un conflict! Eu chiar le-am zis colegilor sa nu cumva sa-si reproseze ceva, trebuie sa fim uniti in aceste momente dificile. Cu N'Doye ma inteleg bine, i-am zis inainte de meci ca a gresit dand explicatii in presa despre el, dar dupa joc nu i-am reprosat nimic. Nu am vorbit nimic de <omul negru>, m-ati vazut pe mine sa declar oficial asa ceva?", a spus Marius Niculae, potrivit site-ului oficial al gruparii din Stefan cel Mare.

La randul sau Ousmane N'Doye a negat ca ar fi in coflict cu Niculae declarand ca este aici pentru fotbal, nu pentru razboi. "Eu nu sunt aici pentru razboi, eu sunt pentru fotbal. Multi fotbalisti ma numesc negru, dar asta nu e o problema pentru mine. Pe teren striga la mine «hai negrule», dar nu e o problema. Uneori mai suntem nervosi pe teren, dar nu-i nimic daca cineva ma striga «omul negru». Nu e deloc rau sa fii negru si nu sunt suparat!", a spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.