Florin Cucuruzac aka "Tinerica Dictatoru" din Brasov a castigat marele premiu in cadrul finalei Mountain Dew Try To Fly. Cel mai mare turneu de snowboarding din Romania s-a desfasurat sub sloganul Riders Wanted, intre 30 ianuarie si 7 martie, iar la finalul acestuia, Mountain Dew a gasit si a desemnat cel mai bun rider din Romania.
Peste 150 de rideri au testat Big Air Bag-ul in cadrul primelor etape, care au avut loc la Brasov, Cavnic si Sinaia, iar dintre acestia, cei mai buni 38 de rideri s-au inscris pentru a concura in etapa urbana care s-a desfasurat pe 7 martie, in Parcul Tineretului din Bucuresti. Concurentii au parcurs partia artificiala, construita din zapada adusa de la munte, rampa si au aterizat pe imensa perna de aer dupa realizarea unor trickuri care au impresionat audienta numeroasa din Parcul Tineretului.

La final, clasamentul celei de-a patra etape a Mountain Dew Try To Fly a aratat astfel:

Best Babe - Sonia Dragan (Sinaia)
Best Skier - Alex Les (Baia Mare)

Snowboarding:

1. Vlad Voinescu (Brasov)
2. Florin Cucuruzac (Brasov)
3. Daniel Teodorescu (Brasov)
4. Lucian Chiorean (Brasov)
5. Mihail Gherghelah (Miercurea-Ciuc)

Campionul Mountain Dew Try To Fly a fost desemnat Florin Cucuruzac aka Tinerica Dictatoru (BV) care a acumulat 12 puncte. El a fost urmat de Lucian Chiorean (BV) - 11 puncte si Mihail Gherghelah (M.Ciuc) alias Bobo, castigatorul de anul trecut acumuland 9 puncte. Marele castigator va primi un premiu special, oferit de Mountain Dew, o tura de heliboarding plina de adrenalina in muntii Fagaras.

“Editia de anul acesta a Mountain Dew Try To Fly a fost extrema, spectaculoasa! Fiecare etapa a avut un specific anume, iar riderii au incercat de fiecare data sa se autodepaseasca, au venit cu trickuri noi, mai ales pentru a se perfectiona si a deveni din ce in ce mai buni. Acest lucru s-a vazut in clasamentul provizoriu dinaintea ultimei etape, cei 5 cei mai bun rideri avand punctaje foarte apropiate. Finala Mountain Dew Try To Fly de anul acesta de la Bucuresti a avut momente surprinzatoare, care demonstreaza inca o data potentialul extraordinar al acestei comunitati din tara.” declara Bogdan Rusu, organizator si unul din cei mai buni rideri de pe scena locala de snowboard.

Valoarea totala a premiilor a fost de 6000 euro, constand in bani si echipamente - 3200 Euro cash + echipamente de la Forum, Special Blend, Four Square. Castigatorul beneficiaza si de tura de Heliboarding oferita de Mountain Dew.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.