Motivul? Steaua a pierdut primul meci din returul Campionatului in fata Ceahlaului, cu scorul de 1-3.

In minutul 61 al meciului suporterii stelisti si-au pierdut rabdarea si au aruncat cu bulgari de zapada in teren, provocand intreruperea partidei pentru zece minute. A urmat ca la finalul confruntarii sa riposteze si jucatorii. Enervat de reclamatiile fanilor, fundasul central Eugen Baciu le-a aratat suporterilor aflati la tribuna a doua semne obscene, la intrarea in vestiar, relateaza ProSport.

"Ros-albastrii s-au intors de la cabine montati pentru a castiga jocul si au dominat primul sfert de ora din cea de-a doua parte. Momentul cheie al meciului s-a petrecut in minutul 61, cand arbitrul Istvan Kovacs a oprit jocul pentru zece minute, dupa ce spectatorii prezenti pe stadion au aruncat, in repetate randuri, cu bulgari de zapada in directia jucatorilor oaspeti si a oficialilor partidei. Ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare la care au asistat aproximativ 10.000 de spectatori s-a transformat intr-un cosmar, alimentat si de comportamentul spectatorilor, care au aruncat bulgari de zapada pe teren, determinand oprirea partidei in minutul 61", noteaza site-ul Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.