Tehnicianul Radu Voina va ramane in functia de selectioner al nationalei feminine de handbal a Romaniei, au declarat pentru NewsIn, mai multi membri prezenti la sedinta Consiliului de Administratie al FRH.

"Nu s-a pus problema inlocuirii lui Radu Voina, el ramane selectioner", a afirmat sursa citata.

Consiliul de Administratie al FRH s-a reunit marti pentru a analiza situatia nationalei feminine de handbal a Romaniei dupa participarea la CM din China, unde tricolorele au obtinut locul 8, desi erau printre favoritele la titlul mondial.

Comisia Tehnica a stabilit, luni, sa propuna Consiliului de Administratie al FRH ca Radu Voina sa ramana in functia de selectioner al nationalei feminine de handbal a Romaniei, in timp ce un membru l-a propus pe Gheorghe Tadici pentru banca tehnica a primei reprezentative.

Radu Voina a prezentat la Comisia Tehnica raportul sau legat de activitatea echipei nationale pe anul 2009. Voina a fost numit selectioner in septembrie 2008, el inlocuindu-l pe Gheorghe Tadici.

Pana acum, cu Voina pe banca tehnica, nationala feminina a ocupat locul 5 la Campionatul European din Macedonia si locul 8 la Campionatul Mondial din China. De asemenea, cu el pe banca, nationala feminina a castigat Cupa Mondiala din Danemarca, o competitie amicala la care participa cele mai bune selectionate ale handbalului feminin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.