Mariana Tarca a fost instalata, miercuri, in functia de antrenoare a echipei feminine de handbal Rulmentul Urban Brasov, ea precedandu-i pe banca tehnica lui Herbert Muller.

Aceasta decizie a fost luata in urma unei intalniri intre primarul Brasovului, George Scripcaru, directorul general al Urban SA, Teodor Florescu, si antrenorii Mariana Tarca si Herbert Muller. Pentru moment, noul tehnician nu stie cate jucatoare va avea la dispozitie pentru a se deplasa la Resita pentru primul meci din returul campionatului, partida programata sambata, la ora 11:00. Presedintele clubului Rulmentul va fi seful Directiei de Sport din Primaria Brasov, Florin Florea.

Momentan nu este inca foarte clar cu cati bani va participa fiecare dintre partile implicate la echipa de sub Tampa, Primaria Brasov si firma Urban, transmite NewsIn.

Herbert Muller a venit la Rulmentul Urban Brasov in luna iulie a anului 2008, el inlocuind-o pe Mariana Tarca, antrenoare care pregatise echipa timp de patru ani.

Formatia feminina de handbal Rulmentul Urban Brasov a inceput sa aiba probleme financiare inca de la finalul anului 2008, cand salariile jucatoarelor nu au mai fost achitate. La inceputul lui 2009, doua handbaliste importante ale gruparii, Patricia Vizitiu si Cristina Neagu, au depus memorii la Federatia Romana de Handbal pentru a fi declarate libere de contract pentru ca nu fusesera platite. Au urmat si alte jucatoare, pentru ca, la inceputul lunii noiembrie, tehnicianul Herbert Muller sa aiba la dispozitie doar sapte jucatoare in lot.

In aceasta situatie, Rulmentul Urban Brasov a fost eliminata in turul 3 al Cupei EHF, competitie in care a jucat finala in sezonul 2008-2009. In Liga Nationala, Rulmentul ocupa locul 9, cu 7 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.