Presedintele UEFA, Michel Platini, a declarat intr-un interviu ca Didier Drogba va fi mai puternic dupa suspendarea primita si considera ca nu este normal sa fie acuzat ca influenteaza brigazile de arbitri, informeaza editia online a The Telegraph.
Atacantul lui Chelsea va reveni in Liga Campionilor dupa o suspendare de trei meciuri, el fiind sanctionat dupa ce l-a agresat verbal pe arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo.

Sursa citata scrie ca suporterii lui Chelsea au acuzat UEFA ca a vrut ca in finala Ligii Campionilor sa ajunga Barcelona, pentru ca in ultimul act sa se nu intalneasca doua grupari britanice.

"Este o mare greseala sa spui acest lucru. Credeti ca sunt atat de prost sa-i cer unui arbitru ca echipa Chelsea sa nu ajunga in finala? Eu respect toate cluburile si toti jucatorii, nu intervin niciodata. Daca doua echipe englezesti sunt in finala, nu este o problema. La fel si daca se califica doua formatii din Spania. Este mai bine sa nu fie doua din aceeasi tara, dar asta nu este problema mea",
a spus presedintele UEFA, Michel Platini, potrivit NewsIn.

"Ajung in finala pentru ca merita, nu pentru ca eu sunt un sustinator al faptului ca Barcelona este detinuta de suporteri. Cand ajung la stadion nici nu stiu numele arbitrilor. Decizia este luata de un comitet independent. Nu stiu daca arbitrul a gresit la meciul lui Chelsea. Daca ar fi gresit as fi spus ca nu este o eroare, deoarece trebuie sa-i apar pe arbitri", a precizat oficialul forului.

Platini a adaugat ca nu s-a comis nicio greseala atunci cand Drogba a fost suspendat, deoarece comportamentul acestuia nu a fost unul normal. "Am vazut la TV insultele lui Drogba, nu deciziile luate. In trecut eram si eu precum Drogba. Nu stiu ce a fost la ce s-a gandit, probabil a crezut ca procedeaza corect. Drogba este un baiat bun, il cunosc bine. Acum intelege ca a gresit, dar va reveni mai puternic decat acum", a declarat acesta, care a tinut sa precizeze ca el nu este implicat in cazurile de disciplina analizate de UEFA.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.