Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a preluat, incepand de sambata, atributiile de antrenor principal ale echipei si il va avea secund pe Ciprian Panait, informeaza site-ul oficial al clubului.
"Incepand de astazi, directorul tehnic Nicolae Manea a preluat si atributiunile de antrenor principal al Rapidului, urmand sa ia toate deciziile care vizeaza pregatirea echipei si indeplinirea obiectivului pentru acest campionat. Manea va fi ajutat de Ciprian Panait, din postura de antrenor secund. Schimbarile survin in urma deciziei lui Viorel Hizo de a solicita incetarea relatiilor contractuale cu clubul. Oficializarea despartirii dintre antrenor si F.C. Rapid va avea loc luni, 2 noiembrie", scrie sursa citata, conform NewsIn.

Din noul staff tehnic nu va mai face parte secundul lui Hizo, Marian Rada, care se va ocupa de pregatirea echipei secunde a clubului alb-visiniu.
Viorel Hizo nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri al Rapidului si i-a anuntat pe conducatori ca demisioneaza din functie, la numai zi dupa eliminarea din Cupa Romaniei, in fata nou-promovatei International Curtea de Arges.


In varsta de 61 de ani, Hizo a preluat formatia giulesteana inaintea etapei a 29-a a editiei trecute de campionat, insa nu a reusit sa o califice in Liga Europa. In acest sezon, cu acesta pe banca, Rapid se afla pe locul 3 in campionat, cu 19 puncte, la doar doua puncte de lider, si a fost eliminata din Cupa Romaniei, in faza optimilor, de International Curtea de Arges.

Partida Rapid-Otelul Galati, din etapa a 12-a a Ligii I, este programata sa se dispute duminica, de la ora 18:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.