Fundasul echipei Universitatea Craiova, Valerica Gaman, a primit din partea Comisiei de Disciplina a FRF trei etape de suspendare, dupa ce in partida cu Gloria II Bistrita l-a accidentat pe Sergiu Parvu si a fost eliminat, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul FRF.
De asemenea, membrii Comisiei de Disciplina a FRF au mai decis sa ii acorde olteanului si o penalitate sportiva de 4.000 de lei.

Initial s-a vehiculat ca suspendarea jucatorului va fi mai mare, din cauza gravitatii accidentarii pe care a suferit-o Parvu, dar sursa mentionata a explicat de ce fundasul a primit doar trei etape: "Aici era vorba de gradul in care a fost afectat jucatorul atacat. Cazul trebuia incadrat la o anumita categorie, iar cei de la Gloria Bistrita au venit cu o hartie in care au spus ca jucatorul nu a suferit nicio vatamare fizica. Daca ar fi spus altceva, jucatorul ar fi putut primit mai multe etape de suspendare. Daca au mintit bistritenii, e treaba lor, dar nu se putea trece peste hartia de la ei".

Valerica Gaman l-a accidentat pe mijlocasul in varsta de 19 ani de la Gloria II Bistrita, Sergiu Parvu, care a suferit o ruptura a meniscului extern si leziunea ligamentelor, a necesit operatie si va lipsi cel putin sase luni de pe gazon . Gaman a ispasit deja o etapa de suspendare in partida cu FC Timisoara, scor 1-1, din etapa a 9-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.