Presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, ca Mircea Sandu a comis multe abuzuri si nereguli in fruntea FRF, motiv pentru care este convins ca acesta va fi inlocuit la viitoarele alegeri pentru sefia fotbalului romanesc, transmite corespondentul NewsIn.
"Parerea mea este ca Mircea Sandu va mai fi presedinte doar pana la viitoarele alegeri. Se va gasi un presedinte cu o echipa care sa restructureze si sa reaseze fotbalul romanesc pe alte principii incepand de la judet si pana la copii si juniori", a spus Marin Condescu, potrivit NewsIn.

Oficialul gorjenilor a explicat si de ce a depus marti, la TAS, recursul impotriva hotararilor luate de comisiile federale in cazul Ilie Iordache: "Am depus documentele la TAS, mai mult pentru a arata ce ilegalitati se fac in federatia noastra, care este pastorita de Mircea Sandu, om care a devenit asa de violent stiind ca lucrurile miros urat de tot. Altfel nu se explica violenta lui. Un presedinte nu are voie sa se pronunte inainte. Chiar si Mitica Dragomir spune ca nu s-a discutat cazul Iordache, chiar daca s-a aliat in multe nenorociri cu Mircea Sandu inclusiv in functionarea comisiilor".

Presedintele Comisiei de Recurs a LPF, Daniel Florea, anunta intr-o conferinta de presa ca apelul clubului Pandurii in cazul Iordache a fost respins si se mentine decizia Comisiei de Disciplina, prin care gruparea trebuie sa achite daune in valoare de un milion de euro in urma faptului ca fotbalistul ar fi fost declarat liber de contract din cauza gruparii gorjene.

Mijlocasul Ilie Iordache a devenit jucator liber de contract, dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) din cadrul FRF a admis recursul acestuia in luna martie si a decis incetarea contractului intre fotbalist si clubul Pandurii Targu Jiu. Conform unei clauze din contractul de transfer dintre Dinamo si Pandurii, formatia gorjeana trebuie sa achite daune in valoare de un milion de euro, daca Iordache este declarat liber din cauza ei. In aceasta vara, Dinamo a depus un memoriu la Comisia de Solutionare a Litigiilor din cadrul LPF prin care solicita ca Pandurii sa ii achite acei bani. In urma acestei actiuni, gruparea din Stefan cel Mare a primit castig de cauza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.