Atacantul Fiorentinei a semnat din nou un contract cu firma de impresariat condusa de Victor Becali, dupa ce a renuntat la colaborarea cu aceasta in urma scandalului de dopaj, in care a fost implicat la Chelsea in 2004.
"In 5 minute ne-am pus de acord, iar pasul spre acest gest l-am facut atat eu, cat si el. Impreuna am avut mai multe realizari, mai multe lucruri frumoase si de ce sa nu mai incercam o data sa facem treaba impreuna? Trece si el printr-o perioada grea si vom vedea cum vom reusi sa il ajutam. Trebie sa analizam situatia, sa vedem ce se poate face, dar nu mi-am luat nicio obligatie fata de el, pentru ca nu sunt nici TAS, nici FIFA. Acum nu mai are rost sa dezgropam mortii, trebuie sa mergem inainte. Nu ma gandeam ca ma mai impac cu el, dar asta e viata. Toate socotelile pe care le-am avut cu el au fost incheiate", a spus Victor Becali, la GSP TV, potrivit NewsIn.

Adrian Mutu a fost sub contract cu firma condusa de fratii Victor si Ioan Becali, dar a rupt intelegere in urma scandalului de dopaj in care a fost implicat pe cand era la clubul Chelsea Londra, in 2004, si din cauza caruia este acum obligat sa plateasca englezilor peste 17 milioane de euro.

In acea perioada, Mutu a semnat cu firma condusa de Alessandro Moggi, GEA World, care l-a dus la Juventus si la Fiorentina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.