Sport 4 August 2009 14:46
Oficialii lui Juventus Torino au afirmat imediat dupa ce l-au transferat pe Adrian Mutu ca sunt dispusi sa plateasca orice daune pe care jucatorul va trebui sa le achite gruparii engleze Chelsea, scrie cotidianul italian La Repubblica, citat de Fiorentina.it
"Ce s-a intamplat cu promosiunea lui Juventus? In ianuarie 2005, in ziua prezentarii lui Mutu, care era fara angajament dupa ce a fost dat afara de la Chelsea, conducatorii lui Juventus spuneau ca vor plati ei amenda, in cazul in care aceasta va fi dictata", scrie presa italiana, care mentioneaza ca ar existat si un acord scris intre gruparea din Torino si Adrian Mutu, insa acesta ar fi putut sa fie anulat dupa ce jucatorul a fost vandut la Fiorentina.

Potrivit NewsIn, avocatii lui Adrian Mutu au anuntat ca vor continua procesul pe cale civila, in timp ce Della Valle s-a oferit sa discute cu Abramovici, patronul clubului Chelsea, pentru a ajunge la un acord.

Cotidianul italian adauga ca Adrian Mutu pare sa fie o victima a clubului londonez, mai ales ca nu a negat niciodata ca a consumat cocaina, in timp ce Federatia Engleza de Fotbal a amendat clubul pentru ca regulamentul interzice efectuarea de teste private si independente.

Chelsea i-a reziliat contractul lui Adrian Mutu la 29 octombrie 2004, la un an dupa ce l-a cumparat de la Parma in schimbul a 23 de milioane de euro. El a fost suspendat pentru 7 luni, pana la 18 mai 2005, moment in care a putut sa fie folosit de Juventus, care l-a transferat gratis.

TAS a decis: Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.