Sedinta Comitetului Director de la Dinamo a validat ieri-seara noua organigrama si un buget de 10 milioane de dolari.

Anuntata cu mult timp in urma, oficializarea numirii impresarului Ioan Becali in functia de presedinte executiv al "ciinilor" avea sa se produca ieri, in urma sedintei Comitetului Director al clubului Dinamo. Astfel a intrat in vigoare si noua organigrama a gruparii, in care puterea executiva le revine direct lui Becali si lui Cornel Dinu, in continuare ocupant al functiei de administrator delegat.

Odata cu transformarea clubului in societate pe actiuni, ceea ce denota o infuzie suplimentara de bani in vistieria echipei, s-a intensificat si lupta pentru putere, stopata insa de validarea noii organigrame, potrivit careia conducerea clubului este impartita intre noua actionari. Pe de alta parte, cel mai sifonat din aceasta transformare a iesit tehnicianul Ioan Andone. Cu toate ca a intentionat sa paraseasca echipa pentru un post in Ucraina, la Metalurg Donetk, fiind curtat si din Qatar, antrenorul a decis sa ramina in "Groapa", de unde ar putea fi debarcat in eventualitatea in care nu indeplineste obiectivul de calificare in grupele Cupei UEFA.

Totodata, situatia lui Andone se complica si mai mult, avind in vedere ca nu se afla in gratiile noului presedinte executiv, Becali dorindu-si la echipa un alt tehnician, printre altii, pe lista fostului impresar figurind si Gheorghe Hagi. Andone a stirnit si nemultumirea vicepresedintelui Gigi Netoiu, dupa meciul cu Steaua, cind oficialul dinamovist i-a reprosat antrenorului folosirea unor jucatori tineri in detrimentul celor consacrati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.