Sport 1 Iulie 2009 13:06
Fundasul lui Internazionale Milano, Cristian Daminuta, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca isi dorea enorm sa evolueze pentru echipa din Giulesti, insa cele doua cluburi nu au ajuns la un acord in privinta unei clauze impuse de gruparea italiana
"Imi pare foarte rau ca nu s-a realizat imprumutul la Rapid, dar nu a depins doar de mine. Stiu ca erau probleme financiare in Giulesti, care au impiedicat mutarea", a spus Daminuta.

Jucatorul a mai afirmat ca isi dorea foarte mult sa joace la Rapid, insa vede si o parte buna in acest caz: "Poate tot raul spre bine, acum merg in Italia sa negociez cu Livorno. Daca nu se va perfecta transferul acolo, mai am si alte optiuni din Serie A. Pentru mine e foarte important ca voi juca in prima liga din Italia. Nu e exclus sa ma intorc la Inter, dar nu mai vreau sa raman la echipa a doua".

Impresarul lui Cristian Daminuta, Cristea Opria, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca imprumutul jucatorului la Rapid nu se va mai realiza, deoarece clubul giulestean nu a fost de acord cu o clauza din contract, impusa de Internazionale Milano: "Italienii au cerut o garantie de 100.000 de euro pentru ca Daminuta sa joace minim 25 de meciuri pentru Rapid. Daca el evolua in aceste partide, garantia era returnata".

Daminuta (19 ani) a semnat in luna mai a anului trecut un contract pe 5 ani cu Internazionale Milano, grupare la care nu a apucat sa debuteze, intrucat a evoluat numai pentru echipa de tineret a campioanei Italiei. Mijlocasul s-a format la FC Timisoara, pentru care a bifat si doua jocuri in Liga I, insa in sezonul 2007-2008 nu a evoluat in nicio partida, deoarece a refuzat in repetate randuri sa isi prelungeasca intelegerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.