Presedintele lui FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, a declarat ieri ca formatia moldoveana va evolua si in sezonul urmator in Divizia A, dezmintind astfel zvonurile privind vanzarea locului catre proaspata retrogradata in Divizia B, Universitatea Craiova. "Echipa va juca in Bacau. Nu se vinde nicaieri! Si speram sa evolueze mai bine ca in sezonul trecut", a afirmat Chivorchian.

Presedintele clubului a confirmat despartirea de doi dintre jucatorii de baza: "Atat Narcis Raducan, cat si Catalin Cursaru si-au incheiat perioadele de contract cu noi si au dreptul sa aleaga in ce directie sa o apuce. Primul a semnat deja in Cipru, unde isi va lua si familia, iar al doilea are alte oferte. Pe Cursaru mi l-as dori la echipa in continuare, dar nu-l pot tine cu forta. Am si eu un buget si trebuie sa ma descurc cu el. Mai mult decat i-am oferit, nu-i pot da".

Chivorchian a precizat ca ar fi fost de acord ca Divizia A sa fie alcatuita din 14 echipe. "Eu as fi fost de acord cu 14. In ceea ce priveste sezonul viitor, eu mi-as dori sa nu mai avem emotii cu partea inferioara a clasamentului, ci cu cea superioara. Ideea pe care vrem sa o aplicam este sa jucam cu fotbalistii proprii", a explicat Chivorchian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.