Oleg Protasov era la curent cu suspendarea de patru etape primita de Mirel Radoi, capitanul Stelei, pentru parasirea cantonamentului echipei nationale. "Nu stiu daca asta va fi si decizia finala, dar e greu patru jocuri fara un titular", a comentat Protasov. Pedeapsa dictata de catre Comisia de Disciplina a FRF a fost contestata de clubul din Ghencea, urmand ca fotbalistul sa ajunga in fata Comisiei de Apel.

Protasov nu a dorit sa comenteze posibilitatea ca ceilalti jucatori ai Stelei care vor fi convocati la prima reprezentativa sa nu se prezinte in semn de solidaritate cu colegul lor, idee lansata de patronul Gigi Becali, dar negata ieri de presedintele Mihai Stoica. "Nici vorba de asa ceva", a ripostat MM, precizand ca in curand va organiza o conferinta de presa in care va raspunde acuzatiilor care i se aduc lui Radoi.

Altfel, Protasov a anuntat ca nu il intereseaza de ce mai multi antrenori au refuzat Steaua, ca nu vrea sa discute despre jucatorii care nu mai sunt in Ghencea si ca nu il va consulta pe Zenga pentru a afla mai multe informatii despre Steaua. "Trebuie sa intelegeti ca s-a schimbat pagina si trebuie sa ne uitam in viitor. Nu vreau sa vorbesc despre Dorinel Munteanu, eu voi lucra cu jucatorii care sunt acum la Steaua. Antrenorii si fotbalistii vin si pleaca, asa e fotbalul", a spus antrenorul ucrainean.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.