Sport 7 Iunie 2009 17:40
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, sambata, ca mijlocasul Dayro Moreno vrea sa paraseasca gruparea din Ghencea si urmeaza ca duminica ros-albastrii sa primeasca o oferta convenabila pentru internationalul columbian
"Dayro vrea sa plece de la Steaua. Daca el vrea sa plece, nu are decat sa ne paraseasca, dar in conditiile in care vrea si clubul. El a vorbit in aceasta perioada cu impresarul sau si din cauza asta are si aceasta atitudine. Trebuie sa se schimbe, pentru ca va avea probleme la echipa la care va merge. Ar fi pacat sa ne despartim de el in conditii altfel decat cordiale. Impresarul lui a zis ca suma de un milion de euro ceruta pe el este una rezonabila si ne-a mai spus ca duminica ne va trimite o oferta pentru el", a spus Argaseala, citat de NewsIn.

Mijlocasul Dayro Moreno a fost dat afara de la un antrenament al Stelei in aceasta saptamana din cauza indisciplinei. In plus, columbianul a fost amendat de catre conducerea clubului cu o suma consistenta.

Oficialul a mai afirmat ca nu s-a luat inca nicio decizie in privinta mijlocasului portughez Tiago Gomes: "El se va intoarce la Estrela Amadora, dupa aceea vom discuta cu el daca va ramane sau nu la noi si in sezonul viitor".

Tiago Gomes a fost imprumutat in vara trecuta pentru un an de la gruparea portugheza Estrela Amadora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.