Sport 1 Iunie 2009 11:00
Antrenorul lui FC Vaslui, Cristi Dulca, a declarat, sambata, ca ii dedica victoria cu Rapid patronului Adrian Porumboiu si spera ca prin acest rezultat acesta sa revina asupra deciziei de a se retrage de la echipa la finalul sezonului.
"Ii dedicam victoria domnului Adrian Porumboiu, vrem sa-l tinem alaturi de noi, iar azi am demonstrat ca putem face performanta. E o victorie importanta pentru mine, am reusit datorita baietilor mei. A fost un joc extrem de greu in fata unei echipe puternice, iar jucatorii au demonstrat ca au caracter. Infrangerea cu Gloria Buzau a fost doar un accident, acum am demonstrat ca suntem o adevarata familie", a spus Dulca, potrivit NewsIn.

Numit antrenor principal pana la finalul acestui sezon, fostul international a vorbit si despre sansele Vasluiului la o calificare in Liga Europa. "Avem un meci greu la Craiova si speram sa il pregatim cat mai bine. Ne vom juca sansa si sper ca ne vom califica, avem sanse".

Autorul unicului gol al meciului, Lucian Burdujan, fost jucator la Rapid, spera ca din vara sa aiba ocazia sa joace din nou in cupele europene. "Nu sunt nasul Rapidului. Sunt profesionist si imi fac treaba. Ma bucur ca am castigat si cred ca inca mai avem sanse la o cupa europeana. Mergem la Craiova sa invingem si sper sa reusim", a afirmat si acesta.

Antrenorul oaspetilor, Viorel Hizo, a refuzat sa se prezinte la conferinta de presa, iar in locul sau nu a venit nimeni din staff-ul tehnic al Rapidului.
FC Vaslui s-a impus sambata, scor 1-0, pe teren propriu, in fata gruparii Rapid Bucuresti, gratie reusitei fostului rapidist Lucian Burdujan, la debutul ca antrenor principal al lui Cristian Dulca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.