Campioana Diviziei A l-a transferat, ieri, pe atacantul Victoras Iacob. Fotbalistul,in varsta de 25 de ani, care in ultimul sezon a jucat pentru Otelul Galati, a semnat un contract pe o durata de trei ani. In alta ordine de idei, echipa Steaua va efectua, in perioada 4-17 iulie, un stagiu de pregatire in statiunea montana Kaprun din Austria, timp in care va disputa trei partide de verificare, informeaza site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Primul meci amical se va disputa pe 6 iulie, Steaua urmand sa joace impotriva campioanei Sloveniei, ND Gorica. Celelalte doua intalniri din stagiul de pregatire din Austria sunt programate pe 10 si 16 iulie, cu adversari care vor fi desemnati ulterior. Inaintea intalnirii din turul II preliminar al Ligii Campionilor, Steaua va mai disputa un amical pe 20 iulie, in tara, cel mai probabil impotriva unei divizionare B.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.