Sport 6 Mai 2009 13:43
Autocarul echipei Steaua, care se deplasa marti spre Buzau, a fost atacat cu pietre la iesirea din Bucuresti, iar fundasul Pawel Golanski a fost ranit la cap, surse din politie declarand pentru NewsIn ca agresorii se aflau intr-un microbuz cu suporteri dinamovisti.
Purtatorul de cuvant al Stelei, Catalin Fainisi, a povestit incidentul care a avut loc "in Afumati, in zona complexului comercial Corali". "Ne-am trezit cu un zgomot puternic, eu am simtit o lovitura in mana iar Pawel Golanski avea capul spart. O portiune din geamuri a fost sparta", a declarat Fainisi la Realitatea TV. In urma incidentului, fundasul Stelei, Pawel Golanski, a fost dus la spital cu o ambulanta.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a precizat ca in urma atacului cu pietre asupra autocarului ros-albastrilor, Pawel Golanski nu va juca la Buzau, deoarece este ranit la cap, iar echipa a fost socata de incident. "Pawel nu poate juca la Buzau, e lovit destul de rau, dar aceasta intamplare are un efect psihologic asupra echipei, pentru ca in momentul impactului s-a instaurat starea de panica in randul fotbalistilor", a spus Valeriu Argaseala la GSP TV.

Oficialul a povestit si cum a avut loc incidentul: "In zona comerciala Colentina, la iesirea din Bucuresti, autocarul a fost lovit in dreptul unui semafor. O piatra foarte mare a lovit in geamul din dreapta, lateral, noroc ca nu era nimeni acolo, piatra s-a oprit in umarul ofiterului de presa, de unde a ricosat in capul lui Pawel Golanski. Jucatorul a fost luat cu ambulanta si dus la spital".

"Oamenii care erau in zona au spus ca, in acelasi timp cu autocarul Stelei, se deplasau trei microbuze care mergeau cu suporteri dinamovisti catre Galati, iar in zona incidentului exista o camera de luat vederi care poate fi folosita pentru a descoperi cine a dat cu piatra aceea", a adaugat Argaseala, potrivit NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.