Sport 27 Aprilie 2009 15:17
Fostul international roman Ilie Dumitrescu a ajuns la un acord pentru a antrena formatia greaca de prima liga FC Panthrakikos in urmatoarele doua sezoane, intelegerea urmand sa intre in vigoare pe 15 mai, informeaza site-ul oficial al gruparii elene.
"FC Panthrakikos anunta ca, dupa mai multe zile de discutii cu antrenorul roman Ilie Dumitrescu, a ajuns la un acord cu acesta pentru un contract pe doi ani. Dumitrescu a parut incantat de negocieri si va deveni oficial antrenorul echipei pe 15 mai", se arata in comunicatul gruparii care se afla in acest moment pe pozitia a 12-a in clasamentul primei divizii grecesti, unde a promovat in premiera anul trecut, informeaza NewsIn.

Dumitrescu (40 de ani) a antrenat in ultimii ani mai multe echipe din Grecia, printre care AEK Atena, Aegaleo, Kallithea si PAOK Salonic, aceasta din urma fiind ultima din cariera sa, in anul 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.