La 44 de ani, Nadia Comaneci urmeaza un tratament pentru a putea ramine insarcinata.

Casatorita in urma cu 9 ani cu fostul gimnast Bart Conner, "zeita de la Montreal" a decis ca a venit momentul sa-si mareasca familia. "Pina acum, cariera a fost pe primul loc. Am hotarit insa ca a venit vremea sa am un copil", a spus Nadia, care pina va avea propriul bebelus isi rasfata nepoteii. Pentru ca nu a reusit inca sa ramina insarcinata, Nadia a apelat la serviciile unor clinici de specialitate. Ba, mai mult, pentru ca isi doreste cit mai curind un copil, fosta gimnasta a acceptat chiar sa urmeze un tratament in acest sens. Cu o problema de acest gen se confrunta si campioana olimpica la 5.000 m, Gabriela Szabo, care, de asemenea, a apelat la medici pentru a ramine insarcinata.

Liftinguri de nota 10

Desi nu-i place sa vorbeasca despre asta, Nadia Comaneci a apelat la bisturiul esteticienilor din Romania. Astfel, fosta gimnasta a cheltuit, in urma cu citiva ani, 5.000 de dolari pentru a-si mari sinii si buzele. Chiar si anul acesta Nadia a mai facut o vizita unei clinici de infrumusetare pentru inca un implant cu colagen in buze. De asemenea, urmind exemplul unor vedete de la Hollywood ca Meg Ryan sau Sharon Stone, Nadia a apelat la injectiile cu botox pentru a face sa dispara ridurile de pe git.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.