Sport 4 Martie 2009 18:12
Manchester City nu va putea conta in partida de miercuri cu Aston Villa pe atacantii Robino si Craig Bellamy, ambii jucatori fiind accidentati, insa la gruparea antrenata de Mark Hughes ar putea reveni ca titular Valeri Bojinov, care a bifat doar 90 minute in acest sezon, informeaza AFP.

Internationalul brazilian Robinho a suferit o leziune la glezna in infrangerea de duminica de pe terenul lui West Ham, scor 0-1, partida in care s-a accidentat si galezul Craig Bellamy, informeaza NewsIn.

In meciul cu Aston Villa, contand pentru etapa a 28-a din Premier League, la Manchester City va juca, cel mai probabil, titular in compartimentul ofenisv atacantul bulgar Valeri Bojinov, care a fost indisponibil in ultimele 6 luni din cauza unei accidentari grave la tendonul lui Ahile.

"Ma bucur ca in confruntarea cu West Ham a avut sansa sa evolueze cateva minute pentru ca inca nu are meciuri in picioare. In partida de miercuri, Bojinov va fi, probabil, titular, dar nu cred ca poate juca inca un meci intreg", a spus managerul Mark Hughes.

Manchester City, locul 11 in clasament, va intalni, miercuri, pe teren propriu, pe Aston Villa, formatia care are 8 victorii consecutive in deplasare. Gruparea din Birminhgam se afla in prezent pe locul 4 in campionatul Angliei, la 10 puncte in spatele liderului United.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.