Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a criticat evolutia jucatorilor romani in meciul cu Olanda, din preliminariile CM-2006, spunand ca trebuie sa ne intrebam daca selectionerul Victor Piturca este omul potrivit pentru a construi o viitoare echipa nationala. Invitat in cadrul unei emisiuni la postul TVR 1, sambata seara, Cornel Dinu a criticat jocul Romaniei si selectia facuta de antrenorul Victor Piturca.

"S-au facut greseli, Olanda s-a jucat cu noi, a fost o echipa avansata, agresiva. Dupa golul lui Kuijt s-au retras, au jucat la contraatac si au facut ce au vrut cu noi. Suntem departe de fotbalul lor, ne-au depasit la toate capitolele, la mentalitate. N-am contat si cred ca existau solutii de joc. In actuala situatie, trebuie sa ne intrebam daca, intr-adevar, Piturca are calitatile sa construiasca, in momentul de fata, o echipa nationala", a spus Dinu. Oficialul dinamovist considera ca existau jucatori care ar fi meritat sa fie convocati la echipa nationala, spunand ca in meciul cu Olanda au evoluat fotbalisti care nu joaca foarte mult.

"Avem doar doi jucatori tineri, Tamas si Mitea, care nu au contat azi. In momentul de fata, sunt jucatori care trebuiau sa joace, este vorba de Gigel Coman si Grigorie, care era mai in forma decat s-au dovedit Pancu sau Mutu, care nu are meciuri in picioare. Sa nu dam vina pe terenuri, pe inundatii. Erau la fel si pe vremea lui Hagi. Piturca a facut o echipa din fotbalisti care nu joaca. S-a facut o echipa cu jucatori care mai mult nu joaca, 40 la suta din echipa daca o faci astfel nu are sens sa te prezinti cu Olanda si sa demonstrezi ca esti un sparring-partner", a spus Cornel Dinu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.