Capitanul in varsta de 40 de ani al lui AC Milan, Paolo Maldini, a declarat, marti, ca i-ar face placere sa mai imbrace o data tricoul reprezentativei Italiei, pana la finalul actualei stagiuni, cand va abandona cariera sportiva, informeaza Reuters.
"As vrea sa mai joc un meci pentru echipa nationala. Ar fi o foarte buna ocazie sa celebrez o indelungata cariera in tricoul azzurro", a afirmat Maldini, care a bifat 126 de selectii in reprezentativa Italiei, pentru care a debutat in 1988 si de la care s-a retras in 2002, dupa Cupa Mondiala din Coreea si Japonia.

Selectionerul Squadrei Azzurra, Marcello Lippi, a spus ca nu s-ar impotrivi ideii jucatorului lui AC Milan, dar a precizat ca amicalul pe care echipa sa il va disputa cu Anglia, pe 11 februarie, nu ar fi un moment oportun.
Pana in vara, cand Maldini si-a anuntat retragerea din activitate, Italia va mai disputa doua partide, in campania de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, cu Muntenegru si cu Irlanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.