Atacantii brazilieni Ramon Costa si Leandro Marino da Silva vor sustine probe de joc la Politehnica Iasi in aceste zile, tehnicianul Cristiano Bergodi urmand sa ia o decizie in privinta lor miercuri seara, transmite corespondentul NewsIn.

Ramon Costa are 21 de ani si a jucat ultima data la echipa a doua a clubului brazilian Figuirense, in timp ce Leandro Mariano Da Silva are 19 ani si vine de la echipa de liga a doua ceha Most.

"I-am urmarit pe Ramon si Leandro, iar o decizie in privinta lor voi lua inainte de plecarea in turneul din Antalya. Am nevoie de atacanti, dar vreau sa-i mai vad si miercuri la antrenament", a declarat Cristiano Bergodi, in timp ce impresarul celor doi sustine ca Leandro are foarte mari sanse sa semneze.

Un alt jucator brazilian aflat in probe, fundasul stanga Andre Todescato, va semna un contract valabil pana la finalul sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.