Problema viitorului antrenor al Stelei a creat premisele unor speculatii care mai mult incurca decat descurca planurile ros-albastrilor. Venirea lui Gheorghe Hagi sta inca sub semnul intrebarii, in schimb, pare-se ca Marius Lacatus a reusit sa-l puna pe Gigi Becali in incurcatura, in cadrul unei emisiuni televizate, declarand ca ar antrena Steaua fara a fi platit! "Gigi, eu nu ti-am spus vreodata ca vreau o suma ca sa antrenez Steaua", a spus Lacatus, punandu-l pe patronul stelist in incurcatura. "Adica, vrei sa spui ca ai antrena echipa gratis?", a intrebat Gigi Becali, nevenindu-i sa creada, iar raspunsul lui Lacatus a venit transant: "Da!"

In acest moment al discutiei, latifundiarul din Pipera a inghitit in sec, in timp ce Lacatus a plusat: "Eu vin gratis. Ma tin de cuvant. Tu te tii de cuvant si ma iei la Steaua? Hai sa vedem cine este parolist!".

In conditiile in care Hagi ar trebui platit serios, mai ales ca imaginea sa valoreaza peste un milion de dolari pe an pentru campioana Greciei, Olympiakos Pireu, varianta Lacatus i-ar cadea bine lui Becali, care cu aceasta ocazie s-ar impaca si cu propriii suporteri, dar si cu propriul buzunar. Finalul discutiei a ramas "in coada de peste", Becali, simtindu-se dezarmat, afirmand: "Bine, Marius! Mai vorbim!". Trebuie precizat, totodata, ca in cazul in care sub bagheta lui Titi Dumitriu s-ar castiga campionatul, acesta ar deveni automat secundul viitorului antrenor principal, lucru neagreat insa de Hagi, care in postura de secund il vede pe colaboratorul sau Gabi Balint. Sa fie cuplul Lacatus-Dumitriu, viitorul Stelei?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.