Mijlocasul Ilie Iordache, al carui transfer de la Pandurii la Dinamo a fost anuntat marti, a declarat ca refuza sa mearga la formatia pregatita de Mircea Rednic, precizand ca vrea sa ramana la echipa din Targu Jiu, transmite corespondentul NewsIn.

"Nu plec de la Pandurii si nu am treaba cu intelegerea dintre Marin Condescu si Cristian Borcea. Eu sunt jucatorul echipei Pandurii si aici vreau sa raman. Nu ma intereseaza oferta de la Dinamo, iar ca variante am oferte de la alte echipe din Liga I si din strainatate. Am depus memoriu sa recuperez niste bani care mi s-au promis in momentul in care am ajuns la Targu Jiu, nu am mai luat bani din noiembrie, iar salariul pe decembrie nu l-am primit", a declarat Ilie Iordache, marti, pentru NewsIn.
Iordache, care s-a prezentat la antrenamentul de marti al echipei, a anuntat ca se va pregati si miercuri cu Pandurii si a declarat ca in situatia in care nu va fi luat cu echipa in cantonamentul din Antalya, va veni in continuare la club sa se pregateasca.

Presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marti, ca mijlocasul Ilie Iordache si-a incheiat activitatea la gruparea gorjeana si va evolua la Dinamo in returul editiei 2008/2009 a Ligii I.

"M-am intalnit cu Borcea si l-am cedat pe Ilie Iordache la Dinamo. Eu platesc 100.000 de euro pentru doi ani si jumatate, atat cat a jucat Iordache la noi. Toate litigiile financiare intre mine si Iordache se sting, jucatorul se intoarce la Dinamo pe salariul pe care l-a avut acolo si in luna iunie", a spus Condescu.
Fotbalistul a ajuns la Pandurii Targu Jiu sub forma de imprumut in urma cu 2 sezoane si jumatate de la Dinamo II, grupare de la care a venit la cererea fostului antrenor al gorjenilor, Eugen Neagoe. Evolutiile sale bune din turul returul editiei 2007/2008 l-au readus in atentia oficialilor lui Dinamo.

In vara, fotbalistul a solicitat conducerii lui Dinamo o marire de salariu, cerere acceptata de oficialii ros-albilor. Mijlocasul a primit o marire de 45.000 de euro, ajungand astfel sa castige 60.000 pe sezon. Fotbalistul nu i-a multumit pe oficialii lui Dinamo cu evolutiile sale din perioada de pregatire si a fost transferat la Pandurii Targu Jiu, care l-a achizitionat pentru 500.000 de euro. Iordache a semnat un contract valabil pe cinci ani cu gorjenii. Fotbalistul sustine ca inainte de a semna cu Pandurii, presedintele clubului, Marin Condescu, i-a promis o prima de instalare de 10.000 de euro, bani care trebuiau sa ajunga in contul jucatorului in septembrie, lucru care nu s-a intamplat nici pana in prezent.

In urma intarzierii virarii banilor promisi de Condescu, Iordache a depus memoriu pentru a deveni fotbalist liber de contract, moment in care a fost pus pe lista de transferuri de conducerea gruparii gorjene. Astfel s-a ajuns la o intelegere intre oficialii echipelor Pandurii Targu Jiu si Dinamo, iar fotbalistul urma sa semneze o intelegere cu ros-albii. De asemenea, suma de 500.000 de euro pe care gorjenii trebuiau sa o plateasca ros-albilor a fost anulata. In urma anularii sumei respective, Pandurii a mai platit catre Dinamo 100.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.