Presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat ca mijlocasul Ilie Iordache si-a incheiat activitatea la gruparea gorjeana si va evolua la Dinamo in returul editiei 2008/2009 a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn.

"M-am intalnit cu Borcea si l-am cedat pe Ilie Iordache la Dinamo. Eu platesc 100.000 de euro pentru doi ani si jumatate, atat cat a jucat Iordache la noi. Toate litigiile financiare intre mine si Iordache se sting, Iordache se intoarce la Dinamo pe salariul pe care l-a avut acolo si in luna iunie. Personal, il apreciez foarte mult si cred ca i-am gasit cea mai buna solutie. Este un jucator care va confirma, are potential si cel tarziu la vara va fi in lotul echipei nationale", a spus Condescu.

Fotbalistul a ajuns la Pandurii Targu Jiu sub forma de imprumut in urma cu 2 sezoane si jumatate de la Dinamo II, grupare de la care a venit la cererea fostului antrenor al gorjenilor, Eugen Neagoe. Evolutiile sale bune din turul returul editiei 2007/2008 l-au readus in atentia oficialilor lui Dinamo. I

n vara, fotbalistul a solicitat conducerii lui Dinamo o marire de salariu, cerere acceptata de oficialii ros-albilor. Mijlocasul a primit o marire de 45.000 de euro, ajungand astfel sa castige 60.000 pe sezon.

Fotbalistul nu i-a multumit pe oficialii lui Dinamo cu evolutiile sale din perioada de pregatire si a fost transferat la Pandurii Targu Jiu, care l-a achizitioinat pentru 500.000 de euro. Iordache a semnat un contract valabil pe cinci ani cu gorjenii.

Fotbalistul sustine ca inainte de a semna cu Pandurii, presedintele clubului, Marin Condescu, i-a promis o prima de instalare de 10.000 de euro, bani care trebuiau sa ajunga in contul jucatorului in septembrie, lucru care nu s-a intamplat nici pana in prezent. In urma intarzierii virarii banilor promisi de Condescu, Iordache a depus memoriu pentru a deveni fotbalist liber de contract, moment in care a fost pus pe lista de transferuri de conducerea gruparii gorjene. Astfel s-a ajuns la o intelegere intre oficialii echipelor Pandurii Targu Jiu si Dinamo, in urma careia fotbalistul urmeaza sa semneze o intelegere cu ros-albii, iar suma de 500.000 de euro pe care gorjenii trebuiau sa o plateasca ros-albilor a fost anulata. In urma anularii sumei respective, Pandurii au mai platit catre Dinamo 100.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.