Sport 7 Ianuarie 2009 16:40
Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu, a declarat marti, pentru NewsIn, ca a vorbit cu ministrul Monica Iacob Ridzi, lasand sa se inteleaga ca ar putea accepta functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

"Am avut mai multe intalniri si discutii cu doamna Ridzi si in principiu as fi de acord sa continui unele proiecte in MTS. Totusi, trebuie sa astept sa vad ce prevede fisa postului si care va fi organigrama. Am inteles ca secretarii de stat trebuie stabiliti cam pana pe 11 februarie, deci mai e timp", a afirmat Octavian Belu.

Fostul presedinte al ANS a vorbit si despre intalnirea dintre el, presedintele COSR, Octavian Morariu, si ministrul Monica Iacob Ridzi: "A fost o intalnire de prezentare, probabil vor mai urma multe altele. Am discutat despre finantarea federatiilor, despre buget si altele. E nevoie ca MTS sa se organizeze rapid, pentru ca nu trebuie sa se simta aceasta reorganizare".

Monica Iacob Ridzi a fost numita ministru al Tineretului si Sportului pe 23 decembrie. Odata cu infiintarea MTS, Agentia Nationala pentru Sport a fost desfiintata. Imediat dupa numire, Monica Iacob Ridzi i-a propus lui Octavian Belu functia de secretar de stat pe probleme de sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.