Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Poli Timisoara nu are nevoie de "banii nimanui": "Toata lumea trebuie sa inteleaga ca Poli Timisoara nu mai e cea care a fost. Poli Timisoara este o echipa puternica si va deveni un club puternic. Nu avem nevoie la aceasta echipa de banii nimanui! Cluburile care spun ca fac, ca dau, sa-si plateasca jucatorii lor, fiindca jucatorii de la Poli nu au nevoie de stimulente, ei isi castiga salariul lor. Pe mine nu ma intereseaza cine ia titlul si cine retrogradeaza! In momentul de fata, clubul Poli Timisoara este mai puternic decat multe alte cluburi din Romania", a mentionat Olaroiu.

Olaroiu a facut referire si la afirmatiile patronului stelist, Gigi Becali, care a spus ca nu va mai fi prieten cu tehnicianul banatean daca Poli castiga in Ghencea: "Sunt prieten cu Gigi Becali atat cat a considerat el. Daca o prietenie consta intr-un meci de fotbal..." Olaroiu sustine ca fostul tehnician al echipei Steaua, Walter Zenga, i-a spus ca singura formatie din Romania la care ar putea lucra este Poli Timisoara. "M-a rugat sa-l las o saptamana, sa-si faca nunta, sa se odihneasca, dupa care va lua o decizie"


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.