Fostul, actualul si viitorul patron al Rapidului a iesit din hibernare si i-a criticat pe cei care au administrat banii investiti de Fathi Taher in ultima jumatate de an.

"Criminal” si "Groaznic“, astfel a catalogat Copos modul in care membrii Consiliului de Administratie s-au ocupat de investitia omului de afaceri iordanian.

George Copos nu vrea sa mai primeasca si anul viitor o nuia de la Mos Craciun. El si-a reintrat in drepturi, cerandu-i de pe acum Mosului un cec de 10 milioane de euro "pentru a se redresa dupa aceasta vara fierbinte”.

Fostul vicepremier a criticat felul cum au fost administrati banii la gruparea din Giulesti.

"In trei luni s-au pierdut 13 milioane de euro! Eu, de bine, de rau, am tinut clubul acesta 16 ani de zile! Domnul Taher a adus bani, dar nu au fost gestionati asa cum trebuie. Niste oameni au gresit enorm, dar nu Taher. Nu cred ca Rapid va intra in faliment, nu e o societate comerciala. Le-am explicat asta si lui Bunea, Taher si Toma, le-am zis ca Rapid este o stare de spirit."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.